Herroepingsrecht en bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief de eventuele verzendkosten, die bij aankoop zijn betaald, gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten, die bij aankoop zijn betaald, niet vergoed. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Routlet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@routlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour via het retourformulier terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen
Producten die u via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Artikelen gekocht in de Sale kunnen niet geretourneerd worden.

Uitzondering verzegelde producten
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten, die bij aankoop zijn betaald, gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Routlet ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@routlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour via het retourformulier terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren in de winkel tijdens onze openingstijden is uiteraard ook mogelijk. Ook dan ontvangt u het bedrag binnen 7 werkdagen op uw rekening teruggestort..

© 2021 - 2024 HIDES & LIVING | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel